Gespreid betalen in termijnen met Pay In3

Met Pay In3 (voorheen Capaypable), kun je bij webwinkels gespreid betalen in 3 termijnen. De eerste termijn betaal je bij het afrekenen van je bestelling, de overige twee termijnen betaal je in de 60 dagen na aankoop. Het grote voordeel van betalen met In3 is dat er geen rente wordt gerekend en je geen BKR registratie krijgt. Wanneer je kiest voor gespreid betalen via In3 wordt er wel een gegevenscontrole uitgevoerd. In3 is de ideale manier voor een relatief korte periode  je betaling te spreiden.

Hoe werkt gespreid betalen met In3?

Met de betaalmethode

 

1. Je kiest bij een webwinkel voor de betaalmethode gespreid betalen via In3 tijdens het afrekenen. 

2. Betaling 1e termijn – Je komt in een scherm van In3, hier zie je een overzicht van het totaalbedrag en het bedrag van de eerste termijn, die direct moet worden voldaan. Deze betaling kun je voltooien via bijvoorbeeld iDeal.

3. Bevestiging bestelling Jouw bestelling is nu bevestigd, je kunt het restbedrag gespreid betalen in 2 termijnen en in maximaal 60 dagen.

4. Betaling 2e termijn – De betaling van de tweede termijn voldoe je binnen 30 dagen na de eerste betaling. Je ontvangt voor deze betaling een betaallink van In3. De betaling wordt dus niet automatisch afgeschreven.

5. Betaling 3e termijn – De betaling van de derde en laatste termijn voldoe je binnen 60 dagen na de eerste betaling. Je ontvangt voor deze betaling een betaallink van In3. De betaling wordt dus niet automatisch afgeschreven.

Veelgestelde vragen over In3 gesrpeid betalen

Krijg ik een BKR registratie met betalen via In3?

Nee, je krijgt geen BKR registratie wanneer je een aankoop gespreid betaald met de betaalmethode In3. 

Hoeveel rente betaal ik als ik gespreid betaal met In3?

Je betaalt geen rente wanneer je betaald met de betaalmethode In3. Dit is een van de grootste voordelen van het in termijnen betalen met In3.

Ik kan een van de termijnen aan In3 niet voldoen, wat zijn mijn opties?

In3 geeft standaard geen opties wanneer je niet aan een termijn kan voldoen. Wij raden je aan om contact op te nemen met de klantenservice van In3 en open te communiceren. In Artikel 4 van de algemene voorwaarden staat beschreven “De betalingen dienen te zijn bijgeschreven op de rekening van In3, tenzij er schriftelijk een andere termijn is afgesproken. “.

Verder staat In de algemene voorwaarden van In3 beschreven dat ze eerste diverse herinneringen zullen sturen, waarna er incassokosten gerekend worden. 

Kan ik mijn rekening van In3 ook per bankoverschrijving betalen?

Je ontvangt voor de tweede en derde termijnbetaling een betaallink per e-mail. Via deze betaallink kun je met iDeal de betaling naar In3 overmaken. Wil je de betaling liever handmatig overmaken? Maak dan de betaling over via jouw eigen bank naar In3 naar de volgende gegevens:

Rekeningnummer: NL42 INGB 0006 5280 43 (BIC INGBNL2A)
Tenaamstelling: Stichting Beheer ontvangsten Capayable
Betalingskenmerk: Factuurnummer

Bij welke winkels kan ik met In3 betalen?

Ben jij op zoek naar webwinkels waar je met In3 gespreid kan betalen in 3 termijnen? Via de onderstaande knop kom je bij onze pagina met alle bedrijven waar je met In3 kunt betalen.

Deel deze pagina!

Reacties

mood_bad
  • Nog geen reacties
  • chat
    Reageer
    Chat openen
    Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!