Ga naar de website
Ga direct naar Laptoppoint om het gehele aanbod van Laptoppoint gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Laptoppoint
Beschrijving

Bij Laptoppoint kun je een laptop gespreid betalen. Laptoppoint maakt gebruik van betalen in termijnen met de betaalmethode CreditClick. Met deze betaalmethode kun je in 6 tot 48 maanden een laptop of computer gespreid betalen in termijnen. Laptoppoint is een van de weinige partijen waarbij je de betaling van een laptop of pc over zoveel maanden kunt spreiden.

 

Ga naar Website

 

Laptoppoint biedt laptops, computers en monitoren van alle bekende merken aan voor zowel consumenten, bedrijven, organisaties, kinderen en scholen. Service staat bij hen voorop. Laptoppoint verkoopt o.a de topmerken MSi, HP, Lenovo, Huawei en Asus.

 

Laptoppoint biedt ook refurbished artikelen aan (een refubished apparaat is een apparaat wat al eerder gebruikt is, maar zo goed als nieuw). Zij hebben een grote voorraad. Op werkdagen worden de producten die voor 15.00 besteld zijn de volgende dag geleverd. Verzending is gratis vanaf €100,-. Dus wil je een laptop, computer, tablet of printer gespreid betalen in termijnen, dan moet je bij Laptoppoint zijn.

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!