Ga naar de website
Ga direct naar Amac: Apple expert om het gehele aanbod van Amac: Apple expert gespreid in termijnen te betalen.

Ga naar Amac: Apple expert
Beschrijving

Bij Amac kun je Apple producten gespreid betalen. Amac maakt gebruik van betalen in termijnen met de betaalmethode Santander. Met deze betaalmethode kun je gespreid betalen in 24, 38 of 48 maanden.

 

Ga naar Website

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met 50 winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone en iPod is dit de plek voor het betalen in termijnen van Apple producten.

Je kunt bij Amac tot maximaal €999,- gespreid betalen. Als je bijvoorbeeld een iPhone 11 Pro Max wilt kopen van €1099,-dan kun je €999,- in termijnen betalen en dan kun je de laatste €100,- direct betalen. Wat een voordeel is bij Amac is dat je oude Apple producten kunt inleveren voor korting op je nieuwe producten. Zo kun je bijvoorbeeld een oude MacBook Air inleveren als je een nieuwe MacBook Pro gespreid wilt betalen in termijnen.

Bij Amac kun je niet online gespreid betalen. Je kunt alleen in een van de 50 fysieke betalen in termijnen. Wel kun je op de site via de knop hierboven bekijken of je in aanmerking komt om op afbetaling te kopen bij Amac.

 

Chat openen
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!